Maandag 26/8 - TRADITIONELE KERMIS

09u00
Mis

10u00-11u00
Traditionele geitenkeuring

Tradities moet je eren en Latem kermis is geen Latem Kermis zonder de jaarlijkse Geitenkeuring. Het is de ideale start van ons maandagprogramma op 26/8. Na de Soulbrothers op zondagavond op dezelfde locatie. De rust in de bocht van de Leie op een maandagochtend...We kijken er nu al naar uit !

Iedereen welkom !

Toegang gratis.
Ondersteund door onze trouwe sponsor Versele-Laga.

11u00-12u30
LIVE in Concert: Olivier Laurent keert terug naar "zijn" Latem
Na lange onderhandelingen en een beetje overtuigingskracht konden we deze ster strikken voor onze "Latemse Feesten".
Olivier Laurent werd geboren in Brussel, maar groeide op in het Gentse (Latem) en is een grote ster in de franstalige wereld van de showbusiness.

Hij is meer dan een stemmenimitator, hij is ook een getalenteerd zanger, stand-up comedian en vooral entertainer. Doe jouw ogen dicht en luister en je hoort Jacques Brel op het podium. Fenomenaal. 
Met zijn expressief gezicht krijgt hij het publiek meteen op z’n hand. Hij plooit, trekt en spant totdat hij een waarheidsgetrouwe, maar met een flinke knipoog, imitatie kan neerzetten. Zijn imitatie van Mick Jagger en Louis Armstrong zijn hilarisch, net zoals zijn imitaties van ‘apotheker’ Johan Museeuw en minister Michel Dardenne.
Zijn repertoire is heel uitgebreid: van Gilbert Bécaud, Eros Ramazzotti over Andrea Boccelli en André Hazes tot Joe Cocker. En zelfs Arno Hintjens is niet veilig voor Olivier Laurent.

Op maandag op Latem kermis: 90 minuten entertainment - een lach en een traan - gegarandeerd!
Toegang gratis.

12u00-14u30
Traditionele lunch op het Dorp + Gino Dee

Op maandagmiddag serveren we zoals steeds op Latem kermis een warme lunch voor onze inwoners - met als muzikale gast dus Gino Dee.

Organisatie: Kermiscomité i.s.m. FC Latem

Prijs: € 20 (kinderen tot 12 jaar € 10) - GRATIS aparitief

Inschrijven: via info@fclatem.be of via Brigitte 09 282 17 70.
12u30-14u30
In Concert: Gino Dee

Een maandag op Latem kermis is niet goed zonder de aanwezigheid van vaste waarde Gino Dee.
De man uit onze sympathiek buurgemeente De Pinte slaagt er telkens weer in om er de vlam in te krijgen met zijn aanstekelijke vertolkingen van klassiekers. Meezingen mag ! Allen welkom !
17u00-01u30
Vlaamse Schlagers en DJ party ambiance

De place-to-be op deze "Latemse Feesten", de maandagavond vanaf 17u met de klassiekers van begin tot einde. net zoals de de voorbije jaren staan hier o.a. (bevestigd) DJ Pieter, DJ Les Mecs Eclectics (zie video), en DJ David Latour, en vele anderen - be welcome, be smart, be there !