Maandag 29/8/2022 - TRADITIONELE KERMIS

Locatie van alle activiteiten

feesttent op het dorp
(tenzij anders vermeld)

09u30

Mis Sint-Martinus-Kerk 

Dorp Latem
 

10u00 - 11u00

Traditionele geitenkeuring

Tradities moet je eren en Latem kermis is geen Latem Kermis zonder de jaarlijkse Geitenkeuring. het is de ideale start van ons maandagprogramma op 29/8. Na de Soulbrothers op zondagavond op dezelfde locatie. De rust in de bocht van de Leie op een maandagochtend...We kijken er nu al naar uit !

Iedereen welkom!

Toegang gratis.
Ondersteund door onze trouwe sponsor Versele-Laga.

11u00

Gary Hagger 

Maandagen op Latem kermis? Die zijn er om tradities hoog te houden!

Vorig jaar Laura Lynn, dit jaar de onvolprezen Gary Hagger. Deze Oost-Vlaamse koning van het Vlaamse lied is de bekende naam die de spits mag afbijten. De VTM SoundMix show, Fred Bekky, Will Tura, Eurosong, covers en arrangementen van internationale toppers, ambiance en vakmanschap zijn de rode draad in zijn carrière. Met talloze meezingers en 10 albums, 31 songs en hits en meer dan 30 jaar ervaring brengt hij de plezante en gevoelige muzikale noot over onze muziekweide op Latem dorp.

12u30

Lunch op dorp met optreden van Gino Dee

Een maandag op Latem kermis is niet goed zonder de aanwezigheid van vaste waarde Gino Dee.

De man uit onze sympathiek buurgemeente De Pinte slaagt er telkens weer in om er de vlam in te krijgen met zijn aanstekelijke vertolkingen van klassiekers. Meezingen mag ! Allen welkom !

En pizza Louis zet ook zijn beste beentje voor voor de hongerigen onder ons !

 

Gino Dee Latem Kermis 2020

17u - 01u30

  • Vlaamse hits en schlagers met DJ Pieter
  •  
  • Vanaf 20u: doorlopend DJ’s Les Mecs Eclectics en DJ David Latour of surprise acts – DJ afsluiters van de kermis (tot 1u30)
  •  
  • De place-to-be op deze "Latemse Feesten", op maandagavond met de klassiekers van begin tot einde. Net zoals de de voorbije jaren staan hier o.a. (bevestigd) DJ Pieter, DJ Les Mecs Eclectics en DJ David Latour, en anderen - be welcome, be smart, be there !

 

 

23u30 - 01u

Einde voorzien rond 01u

Kassa dicht om 00u

Bar gesloten om 0u30