Zaterdag 24/8 - VOOR ALLE LEEFTIJDEN

16u00
Optreden Lieven De Brauwer - Raadzaal
Ontspanningsnamiddag voor alle leeftijden
 

Dit jaar wensen we de namiddag aan te zwengelen met een liedjesfestival met een cabaret gehalte. We hebben een ware ‘performer’ uitgenodigd om met een muzikaal knip-oogje jong en oud te vermaken.

Lieven Debrauwer was ooit de regisseur van de topfilm Pauline en Paulette, maar ziet zichzelf niet langer als een pure cineast, maar als een verteller. "Dat is wat ik doe tijdens mijn cabaretoptreden, zonder 'persoonlijke' verhalen, maar vertellingen over Toon Hermans, Wim Sonneveld, Annie MG Schmidt, Jasperina de Jong,..” Op het theater voelt hij zich als een vis in het water en is hij de koning te rijk. En nog gelukkiger als ook u in de zaal zit!
Het wordt zeker een waardige start van de kermiszaterdag 2019.

Inkom: € 3 p.p. (u krijgt een uitwisselbare jeton). 
Drankje nadien in de tent van Latem kermis

Inschrijven: mail naar info@seniorenraad-latem-deurle.be

Organisatie Seniorenraad LSAR – Sint-Martens-Latem/Deurle
18u30
BBQ van het Jaar voor alle inwoners - Latem kermis

Schrap maar alle niet-Latem kermis activiteiten die zaterdagavond van Latem kermis.  Daar komt de DorpsBBQ aan, en naar het voorbeeld van Barcelona (lange tafels in de stad) willen we ook in 2019 gaan voor een maximum aantal aanwezige dorpsgenoten.  

Vorig jaar haalden we 350 deelnemers, in het prachtige kader van de meest romantische bocht aan de Leie van alle, tussen het Gemeentehuis en het Tempelhof. Snel inschrijven is dus de boodschap !

 Verschil met vorig jaar? Geen Beach Party van het Jeugdhuis nadien (dat vindt nu plaats op vrijdag 23/8), en wij voorzien een ambiance groep en vanaf 22u DJ Dirk Stoops met muziek uit de serie "Was het nu 70/80/90 of 2000 en daarna DJ Eric Yamazawa

AMBIANCE VERZEKERD


Prijs € 20 per persoon | € 5 kinderen tot 12 jaar

Organisatie FC Latem | Meer info info@fclatem.be

Inschrijven en betalen via deze link
22u00
DJ Dirk Stoops

Elk jaar ambiance-man van het St Baafsplein op de Gentse Feesten (zie foto), vaak top of the bill en afsluiter op de Lokerse Feesten. Op zaterdag 24/8 bij ons in de tent op het Dorp. Vanaf 22u !

Blonde Gentenaar pure sang! Heeft al vroeg door dat de chemielessen op het St.-Lievenscollege meer muzikale dan wetenschappelijke chromosomen aanmaken. Pas 16 en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse t.d.'s en parochiezaal feestjes.

Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds 1991 aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. Als producer van het immens populaire "Hallo Hautekiet" kaapt hij er de Radio Persprijs weg.
Als DJ start hij met succes "De Afrekening" en later de "Was het nu 70,80 of 90"-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie "80,90 of 2000" het logisch vervolg is.
Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals (Suikerrock, Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Festival Aan Zee, Masters@Rock, Genk On Stage, Marktrock Poperinge, Gladiolen ,Repmond Rock, Rock Zottegem, Boerenrock, Pukema Rock, Student Kick-Off, Zeverrock, Nachten van de Jukte, Wild In ’t Park, Hee Tervuren, Polé Polé,…).
Hij deelt er o.m. de mainstage met grote namen als Simple Minds, Alice Cooper, Grace Jones, Suzanne Vega, Deep Purple, Bob Geldof, Joe Cocker, Lauryn Hill, The Sisters of Mercy, Kaiser Chiefs, Sting en vele anderen.
Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzinnig dansende massa.
23u30-01u30
DJ Eric Yamazawa

Dj Eric Yamazawa is een topper uit Oost-Vlaanderen. De disc jockey uit Gent is de mede-oprichter van Les Mecs Eclectics. Deze dj-combinatie heeft zowat elke hoek van het land gezien.
Van bedrijfsfeesten tot Tomorrowland. Wees maar zeker dat deze dj alle feesten aankan. Een echte topper pur sang die niet terugdeinst om hitjes voor alle leeftijden op de dansvloer te gooien.