Zaterdag 27/8/2022 - VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Locatie van alle activiteiten

Site Tempelhof - feesttent en podium op het dorp
(tenzij anders vermeld)

Doorlopend

Expo Valeer Verbeken

Crypte gemeentehuis Latem - 10u30 - Opening door Burgemeester Agnes Lannoo-Van Wanseele
 
Organisatie Latemse Kunstkring

14u00

Kaartersnamiddag
 
Organisatie Kaartersclub Latem Troef

16u00

Onemanshow Wim Claeys "Queens" 
 

Gents rasartiest, volkszanger, cabaretier Wim Claeys brengt zijn onemanshow ‘Queens’. Hoe gaat het eraan toe onder het dak van een alleenstaande papa met 4 opgroeiende dochters, één koning met vier queens?  Wie zit op de troon? Wim Claeys speelt, zingt en vertelt in zijn gekende stijl: joviaal, meeslepend, grappig, onnozel en bij wijlen ontroerend. Deze show is bedoeld voor een ruim publiek, zeker niet alleen voor senioren!

Organisatie Seniorenraad Latem-Deurle
 
Locatie Raadzaal

Wees er snel bij en schrijf u vooraf in
info@seniorenraad-latem-deurle.be of  0478/683300

Inkom € 8 p.p., drankje inbegrepen
Om organisatorische redenen vooraf te betalen tegen 20 augustus op rekeningnummer BE04 8910 5410 8731 van de Latemse seniorenadviesraad, met vermelding van: uw naam /namen + Queens

18u00

BBQ van het jaar voor alle inwoners

Schrap maar alle niet-Latem kermis activiteiten die zaterdagavond van Latem kermis. Daar komt de Dorps BBQ aan, en naar het voorbeeld van Barcelona of andere initiatieven willen we gaan voor een maximum aantal aanwezige dorpsgenoten.
Verschil met vorig jaar? Dat ie mag doorgaan tiens !

Schrijf je hier in - vol is vol (en in post-covid tijd is 400 pp zoals in 2019) 

Prijs €20 per persoon | €10 kinderen tot 12 jaar

Organisatie FC Latem

HARMONIEORKEST - barbecue

Locatie: Repetitielokaal (Kortrijksesteenweg 95A)
 

Organisatie Harmonie

Meer info

19u30

Soulbrothers | Ambiance !
 
SOULBROTHERS, dat is Wim Soutaer, Charel Van Domburg (ex MF Thunderbirds) en Vincent Goeminne (ex Dinky Toys), zij zijn the Kings of Ceremony en schudden jong en oud wakker met hun onuitputtelijke energie. Dat doen ze samen met topmuzikant Gilles Dandelooy. Muzikaal sterk en overgoten met een sausje van humor en fun. Telkens breken ze het kot af met een mix van bekende sing-a-longs van vroeger en recente dansbare hits.
 
Mis het feestje niet!
 

21u

Old Skool Party met DJ Gust De Coster

Nog steeds op zoek naar een antwoord op de vraag “was het nu 70', 80', 90' of 00' ?”. Wel het speculeren mag stoppen, het antwoord is “de jaren ‘80”!!

U kent de term “Belpop”? Ik hoop het!
Het is meer dan een programma op Canvas, beste Latemnaars! Het is een beweging, een passie, een verzamelnaam van Belgische pop artiesten – ontstaan in de jaren ’80, en gelanceerd door Gust De Coster.

Van de vrije radio in Brussel eind jaren 70 (FM Bruxel met Marcel Vanthilt), over VRT radio (“Vrijaf” weet u nog, boomers?) naar het grote podium in Latem Dorp, voor Gust De Coster is het een kleine stap. Hij komt meteen de bestaande banden aanhalen met zijn Latemse netwerk en vrienden /ex-collega’s.

De promotor en sterke man van “Belpop” komt naar Latem kermis voor een avondje onvervalste en gegarandeerde ambiance... alle genres pop, rock, new wave, Belpop, ambiance, meezingers, 60s, 70s, 80s, 90s etc.

23u

Crazy Sir G

No words, only music and ambiance !

Serge is terug, terug van weggeweest sedert 2018, en dat nu op een Groot Podium. In 2018 scheurde hij de ligamenten in zijn enthousiasme. Nu is de dokter nabij. Contractueel.